maanantai 10. joulukuuta 2012

Mäyräkoiria ja nimileimaisin

Majapuulta tilattua mäyräkoiratrikoota, ihanaa sitruunankeltaista ja koiran koko on sopivan suuri! Uusimman Ottobren (6/12) kaavalla tehty raglan body, ja housut, jossa takana palanen mäyräkoiratrikoota myös... (kaavaa en housuihin muista..) setin koko 68cm. Minusta tähän sopi hyvin kaveriksi pallotrikoo.


                                               Samasta kankaasta myös haalarit 80cm. Posti toi tänään kivan kuoren! Tilasin täältä nimileimaisimen, jolla voi nimikoida itsetehtyjä tuotteita. Pitäisi sopia kankaalle että paperille... Nyt tietysti toivon, että teksti on kankaassa pesun jälkeenkin, ja että leimaisimessa riittäisi mustetta kauan.9 kommenttia:

 1. Kiva tuo leimasin! Housujen kaava saattaa olla Little houses... Ainakin näyttää siltä. Tosi kivoan näköisiä vaatteita! Tykkään.

  VastaaPoista
 2. Tilasitko tuon leimasimen sieltä tanskalaisesta kaupasta (jonka nimeä en nyt muista)? Siellä oli mun mielestä lisämustetyynyjä myynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on linkki kauppaan mistä tilasin (punaisella täältä) Ainaki musta näyttää, että tähän malliin mihin valittu itse teksti, ei voisi vaihtaa mustetyynyä...

   Poista
 3. Kivoja vaatteita! Pallotrikoo sopii oikein hyvin! :)

  VastaaPoista
 4. Mielettömän ihania vaatteita. Nuo housut on niin söpöt <3 Ja tuo leimasin olisi kyllä kätsy. Pitääkin muistaa :)

  VastaaPoista
 5. Kivan pirteä tuo koirakangas! Toivottavasti leimat pysyvät pesussakin. Leima on kyllä sata kertaa helpompi kuin lappu, joita mä ompelen :P

  VastaaPoista
 6. pysyikö leima pesussa? tässä pohdin, jos pukki toisi tännekin tollasen :)

  VastaaPoista
 7. Voi mitkä vaatteet :) Tuo koira ei kolhatanut, kun tuli myyntiin, mutta nyt näissä sinun tekemissä vaatteissa se näyttää upealta.

  VastaaPoista

Kiitos! Lyhytkin kommentti ilahduttaa minua kovasti!