perjantai 10. huhtikuuta 2015

Synttärilahja 1 vuotiaalle, pyryharakkaa ja pitsiä!

Eräs hurmaava pikkutyttö täyttää pian 1 vuotta. Muutaman päivän mietin sopivaa lahjaa, haalari? Mekko? Hame? 

Sitten näin täällä Nuunelin blogissa bodyn, johon hän oli ommellut etukappaleeseen joustopitsinauhaa. Mainio idea! Ihanan tyttömäinen. Idean hän oli kuulemma napannut jostain kaupan vaatteesta. Minun laatikossa oleva joustopitsinauha ei ollut noin leveää, kun Nuunelin tekemässä bodyssa, joten asettelin pitsin erilailla. Vai johtuisiko siitä, että Nuunelin tekemä body on 68cm, minun 80/86cm? Pitsi tuossa minun tekemässä on 8cm:n korkuista.

Seuraksi ompelin Ainolan pyryharakka trikoosta haaremihousut, koska tällähetkellä tuo pyryharakkakangas on minun suosikkini!

Mielestäni oikein kiva ja tyttömäinen setti, ja käytännöllisempi nyt, kun tyttö ei vielä kävele. Mekon helma vain jäisi kontatessa polvien alle.

6 kommenttia:

 1. Onpas kivat :) Minulla tosiaan pitsi oli n. 12cm leveää ja toki vaatteen koko vaikuttaa :) Ootko kantannu tuon bodyn haaraosan ihan vain kaksinkertaisella resorilla? Olen ajatellut kokeilla niin voisi olla nopeampaa. Ja vauvalle pitää ehdottomasti tehdä haaremit, olen haalinut isot läjät jc:tä! :D

  VastaaPoista
 2. Joo kanttaan nykyään bodyn haaraosan noin kaksinkertaisella resorikaitaleella jonka oon ommellu renkaaksi. Tulee nopsaan ja siisti. Täytyykin ostaa jatkoa ajatellen vähän leveämpää pitsiä siis.

  VastaaPoista
 3. Ihana setti! Tuo pyryharakka on jotakin niin ihanaa.. Mullakin on sitä pätkä, mutta kuvio olikin niin isoa ettei soveltunut ihan siihen mihin sitä alun perin tilasin..

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana setti! Tuo pitsi toimii upeasti, pitää laittaa muistiin itselle :)

  VastaaPoista

Kiitos! Lyhytkin kommentti ilahduttaa minua kovasti!