maanantai 6. helmikuuta 2017

Välipalapatukat

Olen nyt pari kertaa tehnyt näitä välipalapatukoita, jotka katoavat hetkessä. Ovat ihania, kuin snickersejä, mutta terveellisiä. Voittaa kaikki kaupan versiot heittämällä!
Tarvitset näihin vain viittä eri raaka-ainetta; taateleita, kaurahiutaleita, pähkinävoita, maapähkinöitä ja suklaata. Itse käytin sokeritonta suklaata, mutta toki esim. fazerin sinistä voi käyttää ;)

Ohje on seuraavanlainen; Liota paketti taateleita hetki vedessä, mutta vain sen aikaa, että saat ne blenderillä tai sauvasekoittimella rikki. Jos liotat taateleita liian kauan, pohjasta tulee inhottavaa mössöä, joka ei pysy kasassa. Lisää taateleiden sekaan 4rkl pähkinävoita ja 4rkl kaurahiutaleita. surauta kaikki soseeksi ja levitä seos noin sentin vahvuiseksi levyksi leivinpaperin päälle. Ripottele pinnalle reilusti maapähkinöitä ja paina niitä hiukan kiinni pohjaan. Levitä päälle sulatettua suklaata. Kun suklaa on jähmettynyt, leikkaa levy sopiviksi paloiksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Lyhytkin kommentti ilahduttaa minua kovasti!