torstai 18. elokuuta 2016

Valkosipulikurkut


Ohje:

1kg avomaankurkkuja
5valkosipulinkynttä 
tilliä

5dl vettä
2dl väkiviinaetikkaa
2dl sokeria
1rkl suolaa
1rkl sinapinsiemeniä
1rkl maustepippureita

Pese kurkut. Viipaloi kurkut ja valkosipulinkynnet. Lado pestyihin purkkeihin vuorotellen kurkkuviipaleita ja valkosipuliviipaleita. Keitä liemi mausteineen ja kaada purkkeihin. Laita tilliä päällimmäiseksi. Sulje purkit hyvin. Pidä purkkeja jonkunaikaa ylösalaisin jotta ainekset tiivistyvät purkkeihin. Kurkut ovat valmiita parin päivän päästä. Säilytä kylmässä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Lyhytkin kommentti ilahduttaa minua kovasti!