maanantai 26. kesäkuuta 2017

Kaalisalaatti "pizzerian salaatti"

Tämä kaalisalaatti tehdään lasipurkkeihin. Salaatti säilyy jääkaapissa purkeissa 2kk. Tämä salaatti on helppo napata vaikka mökille mukaan!

Ohje:

1kg varhaiskaalia
1 paprika
1 sipuli 
1-2 valkosipulia (itse en laittanut)
300g porkkanaa

Suikaloi kaali ja paprika, raasta porkkanat ja silppua sipulit. Lisää joukkoon 2dl öljyä.

 Keitä liemi: 1 litra vettä, 1rkl suolaa, 1dl etikkaa ja 1dl sokeria. Laita kaaliseos lasipurkkeihin ja kaada päälle kiehuva liemi. Sulje kannet ja laita purkit kylmään. Syötävää 4h kuluttua, mutta paranee "vanhetessaan"

 

7 kommenttia:

  1. Juur tein....viikonloppuna maistellaan..joskus kauan sitten olen saanut saman tyyppisellä reseptillä tehtyä ja se oli ainakin hyvää.

    VastaaPoista
  2. Pitääpä tehdö, kiitos reseptistä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos reseptistä.Menee varmasti kokeiluun ,odottelen vaan varhaiskaalia.

    VastaaPoista
  4. Siis... valkosipulia enemmmän kuin paprikaa?
    Oikeasti kokonaisia valkosipuleita eikä kynsiä?

    Iski epäilys, koska kaks valkosipulia on jo painonsa puolesta pirummoinen määrä.

    VastaaPoista
  5. Kiitos,
    tätä kaalisalaatin reseptiä tulin hakemaan ja sitten eksyin klikkailemaan ympäriinsä sinun kivalle blogille. Blogisi näyttää jääneen tauolle mutta ei se haittaa. Täällä ne jutut säilyy :)

    VastaaPoista
  6. Hyvää ja halpaa, purkitkin kierrätetty.
    Kiitos ohjeesta :)

    VastaaPoista
  7. Valkosipuli ei paljon paina.Jos epäröit ,jätä pois

    VastaaPoista

Kiitos! Lyhytkin kommentti ilahduttaa minua kovasti!