1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
2. Murskaa Dajm-levyt vasaralla paperin sisällä.
3. Valmista kinuskikastike.
4. Halkaise kakkupohja.
5. Nosta pohjalevy tarjoiluvadille ja kostuta kahvilla.
6. Levitä puolet kermavaahdosta ja Dajm-murskeesta sekä noin desi kinuskikastiketta päälle.
7. Kostuta kansilevy kahvilla ja nosta levy täytteen päälle.
Kinuskikastike:
1. Keitä kermaa ja sokeria kunnes kastike sakenee eli n. 15 minuuttia.
2. Tiputa pisara kastiketta kylmään veteen. Kun pisara pysyy koossa, kastike on valmista.
3. Lisää kiillokseksi voita.
Reunapursotukset elintarvikevärillä värjättyä flora vispiä. Koristeet vaahtokarkkimassaa ja mantelimassaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Lyhytkin kommentti ilahduttaa minua kovasti!