keskiviikko 25. maaliskuuta 2015
Herne-avokadolevite
Tässäpä teillekkin ihana levitteen ohje, joka sopii erinomaisesti leivänpäälle, mutta voi käyttää muutenkin esim. lihan, kalan että kasvisten kanssa.
1pss (200g) pakasteherneitä
1 valkosipulinkynsi
2 avokadoa
1rkl oliiviöljyä
1/2 tl suolaa
Ota pakasteherneet sulamaan ajoissa. Kuori valkosipulinkynsi. Leikkaa avokado kahtia ja poista kivi. Laita kaikki ainekset sauva- tai tehosekoittimen kulhoon. Surauta tasaiseksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Joskus olen saanut maistaa avokadolevitettä, mutta en muista että siinä olisi ollut herneitä mukana.. Kovin samanlaiselta kyllä näyttää.. Herkullista on varmasti!
VastaaPoista