maanantai 3. syyskuuta 2012

Autumn Forest huppari osa 2

Nyt vuorostaan pojalle tämä huppari, edellisessä postauksessa tytön huppari. Onnistui jo himpun kivuttomammin, paitsi vastaanotto hupparille oli taas tyrmäävä... Yäk! Tässä on joku vetoketju! En piä tätä! No, kouluun kuitenkin tämä päällä lähti, saa nähdä nakataanko huppari samantien nurkkaan kun kotiutuu... =( Ja mikä hienointa, leikkasin jo illalla paapiin kettukankaasta samanlaisen hupparin... Kangas on joskus huvikankaalta tilattua ja ihanan pehmeää. Kaava huppariin löytyy siis ottobrestä 4/2012.p.s: Jes! poika tuli koulusta, sanoi että huppari oli ollut kiva päällä, ja vetoketjukaan ei ollut ahistanut yhtään. Hyväksyi jopa samanlaisen kettuhupparin =))

5 kommenttia:

 1. Kivan näköinen taas! =) Pitäis koittaa itsekin tuota kaavaa.

  VastaaPoista
 2. nätti! Minäkin tehnyt yhden tällä kaavalla. Ei ole kauhiana poika pitänyt, vaan hän luuleekin että on vielä kesä ja liikkuu lyhyt hihaisessa =/

  VastaaPoista
 3. Hieno huppari! "Kiva" että muillakin on vastaanotto välillä hieman penseää. Meidän kolmevee on oikeen erikoistunut näihin en tykkää-vastauksiin. Yleensä kumminkin lopulta kelpaa ja kovasti jopa tykätään niistä ensisilmäyksellä tyrmätyistäkin vaatteista.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuota kaavaa täytyy kokeilla :)

  VastaaPoista

Kiitos! Lyhytkin kommentti ilahduttaa minua kovasti!