torstai 11. lokakuuta 2012

Arvonnan voittajalle lähtenyt body ja Selian uutuuksista tehtyjä

Selialle tuli myyntiin uusia kankaita, joista tein nämä vaatteet. Haalari on ehdottomasti lempparini! Kalakuvio on aika suuri, ihan vauvan vaatteisiin tämä kangas ei minusta siksi sovellu, haalarit on kokoa 74cm ja liivari 86/92cm. Myös kissa&sieni veluuri oli suloista, iso kuvio tässäkin.


Arvonnan voittanut Saara toivoi bodya koossa 68cm ja sellaista, joka kävisi sekä tytölle että pojalle. Meillä ainakin punaista väriä pitää sekä tyttö että poika. Tälläinen body siis lähti Saaralle, toivottavsti oli mieluinen.
12 kommenttia:

 1. Aivan ihania ompeluksia! varsinkin laulukalat <3

  VastaaPoista
 2. Onko sulla vielä tuota velouria?Jos on niin tekisitkö meille mekon 62cm? =)

  VastaaPoista
 3. Tuo laulukala on kyllä ihanaa <3 Ihania ompeluksia kaikki!! Tuo sieniretki näyttää kyllä paaaljon paremmalle valmiissa vaatteessa...

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo kalat! Taitaa jäädä itseltä silti tilaamatta, oma tyttö tuskin tuosta väristä innostuisi :(

  VastaaPoista
 5. Nuo haalarit <3 <3 Aivan hurmaavat!!

  VastaaPoista
 6. Voi että, molemmat kuosit on kyllä tosi söpöjä. Musta tuossa laulukalassa on tosi upeat värit, että melkein tekis mieli itellekki tilata tuota (vaikka oikeastaan en nyt tarvis yhtään lisää kankaita). Ja body sopii kyllä sekä tytölle että pojalle.

  VastaaPoista
 7. Molemmat kuosit ovat todella mahtavia. Nuo haalarit ovat upeat laulukalalla. Onneksi laulukalaa tulossa meillekin.

  VastaaPoista
 8. Nyt täytyy kyllä sanoa että laulukalaliivari on ihan paras!! Tuollainen haalarikin vähän kummittelisi mielessä, sellaisen(kin) voisin haluta =D Eli Niina, kangaskaupoille mars! ;) Yhtään väheksymättä tuota kissa ja sieni-tunikaa, hurmaava on sekin ja sopii meidän Suville loistavasti!

  VastaaPoista
 9. Kiitos tuli eilen perille se body! se on ihana ;) todellakin käy sekä tytölle että pojalle ja niin pehmeen tuntunen kangas ;) ja todellakin vierailen jatkossakin ;)

  VastaaPoista
 10. UPEAT!! Millä kaavalla teit haalarin?

  VastaaPoista

Kiitos! Lyhytkin kommentti ilahduttaa minua kovasti!