tiistai 13. marraskuuta 2012

Räyh! Lohikäärmeitä!

Täältä majapuulta tilattua ihanaa lohikäärmeneulosta. Tämä kangas myytiin hetkessä loppuun, mutta lisää on kuitenkin tulossa kuulemma.Tein omalle pojalle hupparin. Kaava on ottobren 4/2012 Autumm Forest ilman vetoketjua. Harmikseni tätäkään ei olettu kovin mieluusti vastaan, joten kyllä taitaa olla niin, että omille lapsille ei kelpaa enää minun tekemät :( Kaappiin aijon tämän kuitenkin pojalle laittaa, katotaan nyt hetki, jos kelpaisi päälle kuitenkin joskus....


10 kommenttia:

 1. Tämähän on ihana! Laita hetkeksi kaappiin, olen varma, että löytää tiensä käyttöön!

  VastaaPoista
 2. Tuohan on ihana! Ja kiitti vinkistä, taidanpa tehdä hupparin samalla tyylillä (kun ei tuo vetoketjun ompelu kiinnosta :D)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno! :)
  Harmi, ettei kelvannut, mutta josko se vaatii hetken kypsyttelyä...

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno!
  Seuraavan kerran tarjoilet oman tekeleen jostain H&M:n muovikassista ja katot kelpaako sitten... ;)

  VastaaPoista
 5. Meillä on sama ongelma, että ei isoimmalle pojalle (6v) enää oikeen kelpaa äidin tekemät. Nykyään koitan kaiken hyväksyttää hänellä mutta silti saattaa olla että valmis ei ookaan mieluinen tai jää kaapiin.
  Angry birds tekisi hänelle kauppansa =D Kaikki sellainen menis heti käyttöön, vaan se ei taas äitiä niin innoista aina tehdä vaan ängryä.
  Aivan ihana on kyllä tää kangas!! pitää jäädä kytikselle jos saisi itsellekin

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno. Harmi jos jää käyttämättä, mut sit laitat uniikkiin myyntiin niin pääsee ehkä käyttöön jollekkin muulle? ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kai se pittää tehä, jos ei päälle kelpuuta =(

   Poista
 7. Todella upea! Ehkä jos saisit pojan laittamaan paidan päälle kun käytte jonkun pojan ihaileman miespuolisen luona, joka sitten sponttaanisti kehuu paitaa ja haluaa itselleen samanlaisen...;)

  VastaaPoista
 8. Ihana huppari! Myy miulle ;)

  VastaaPoista

Kiitos! Lyhytkin kommentti ilahduttaa minua kovasti!