keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Varjo Savaway

Pahasti myöhässä oleva savaway! Facebookin saumavara nimisessä ompeluryhmässä on lähes viikottain savaway haaste, perjantaisin kaikki osallistuneet ompelee klo 21-23 samasta aiheesta tai kankaasta. 

Kun minä aijoin osallistua, oli haasteessa mukana Selia, jolta siis sai tilata paketin, ja paketin sai avata vasta  perjantaina. Paketin hinta oli 10€ ja pk:t 2€. Kaikille osallistuneille tuli samankokoinen pala tätä sateenkaari trikoota ja kaksi mustaa nappia. Näistä materiaaleista kaikki siis teki tuona aikana mitä halusi, osa ompeli itselle, osa lapselle. Monenlaista hienoa luomusta nähtiin. 

Tultiin reissusta juuri tuona perjantaina, ja minulla haaste jäi tekemättä, mutta tänään tuumasta toimeen. Kummipojalle caprisetti hihattomalla paidalla. Setin koko on noin 100cm. Kaikki kangas meni. Etukappaleessa jonglööraa Kesämies Kekkonen. Palloina nappeja, joista kaksi mustaa haastepaketin mukana tulleita. Idea ei ole oma, vaan joku oli tehnyt tämmöisen samantyylisen paidan. 

Hihattoman paidan kaava jostain t-paitakaavasta, caprit meandin haaremeita mukaillen ja lahkeet reilusti lyhennettynä.

Toivotaan vielä lämpimiä kelejä, jotta setti pääsisi tositoimiin =) Täällä nimittäin sataa vettä, ja kunnolla, tiesmonettako päivää...
3 kommenttia:

  1. Eikös hinta ollut 8 eur ja sisälsi postituksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten muistelen että 10€ ja pk:t 2€? Tässähän on ollut mukana useampi firma, kaikilla vähän erihinta? Mutta anyway kuitenkin =)

      Poista

Kiitos! Lyhytkin kommentti ilahduttaa minua kovasti!