keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Herne-avokadolevite


Tässäpä teillekkin ihana levitteen ohje, joka sopii erinomaisesti leivänpäälle, mutta voi käyttää muutenkin esim. lihan, kalan että kasvisten kanssa.

1pss (200g) pakasteherneitä
1 valkosipulinkynsi
2 avokadoa
1rkl oliiviöljyä
1/2 tl suolaa

Ota pakasteherneet sulamaan ajoissa. Kuori valkosipulinkynsi. Leikkaa avokado kahtia ja poista kivi. Laita kaikki ainekset sauva- tai tehosekoittimen kulhoon. Surauta tasaiseksi.


1 kommentti:

  1. Joskus olen saanut maistaa avokadolevitettä, mutta en muista että siinä olisi ollut herneitä mukana.. Kovin samanlaiselta kyllä näyttää.. Herkullista on varmasti!

    VastaaPoista

Kiitos! Lyhytkin kommentti ilahduttaa minua kovasti!