tiistai 8. marraskuuta 2016

DIY kuorintavoide

Testasin itsetehtyä kuorintavoidetta! Ja ihan loistava tuote onkin. Olen innostunut luonnonkosmetiikasta ja itse tehdyistä tuotteista. Nämä raaka-aineet  löytyvät ihan vaivatta ja on mainio joululahjaidea! 

 

Ohje on helppo, puolet merisuolaa ja puolet kookosöljyä. Koita rouhia merisuolaa vähän hienommaksi, isot rakeet eivät ole iholla niin mukavia kuin pienemmät. Itse laitoin suolan vahvaan pussiin ja hakkasin rakeita kaulimella. Levitä voide iholle suihkussa, ja huuhtele pois nopeasti, kuivaa kevyesti niin kookosöljy jää vaikuttamaan iholle. Merisuola puhdistaa ihoa ja kookosöljy ravitsee. Iho on ihanan tuntoinen kuorinnan jälkeen, erillistä vartalovoidetta ei enää tarvitse levittää.  Kuorinnalla voit kuoria vartalon, kädet ja jalat, mutta kasvoille merisuolarakeet on minusta liian "rajuja". 

 

Purkit on ostettu limepopista ja väliseinän väliin jäi juuri sopiva rako johon laitoin käyttöohjeen kuorinnalle. Tarrat on majapuusta.  Kookosöljy ja merisuola lähikaupasta. 

 

Värkkäisen blogista löytyi toisenlainen kuorinnan ohje, jota täytyy testata kyllä myös, kuulostaa ihanalle! 

 

 

3 kommenttia:

  1. Tällaiset on just parhaita lahjoja.. Itse olen kookosöljyyn sekoittanut sokeria ja sillä voi kuoria myös kasvot kun ei kirvele niin kuin suola. Sitä olen miettinyt, että miten kauan tällainen kuorintavoide mahtaa säilyä? Jos vaikka lahjaksikin antaa..

    VastaaPoista
  2. Tästä toinen joululahjaidea <3

    VastaaPoista

Kiitos! Lyhytkin kommentti ilahduttaa minua kovasti!