1 pkt murotaikinaa
Täyte:
1prk (150g) ranskankermaa2rs (à 200g)appelsiinituorejuustoa
1 appelsiinin kuoriraaste
3/4dl sokeria
1rkl vaniljasokeria
1rkl perunajauhoja
3 kanamunaa, keltuaiset ja valkuiaiset eroteltuina
Kastike:
1prk säilykemangoa
1/2 appelsiininmehu
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Pingota leivinpaperi irtopohjavuan pohjalle. Painele taikina ohueksi kerrokseksi vuan pohjalle ja reunoille.
Laita ranskankerma, tuorejuusto, appelsiininkuori, sokerit, perunajauhot ja keltuaiset kulhoon ja sekoita hyvin. Vatkaa valkuiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muihin aineisiin. Kaada täyte pohjan päälle. Paista torttua uunin alaosassa noin 60min. Anna tortun jäähtyä ja irrota sitten irtopohjavuasta.
Tarjoa mangosta ja appelsiinistä tehdyn kastikkeen kanssa.
Ohje on Me lehdestä
Vaikuttaa ja näyttää herkulliselta!
VastaaPoista