maanantai 16. heinäkuuta 2012

perhosia, pilviä ja lampaita...

Uusimmasta ottobrestä (4/2012) jälleen tämäkin kaava =) Kaava on princess niminen. Tehty koossa 128cm, pidensin helmaa ja hihoja pikkusen, niin tuli sopiva noin 130cm:lle tytölle. Ensimmäistä kertaa kokeilin tuota kumilankapoimutusta ja hyvin onnistui ja oli helppoa. tuo kun on ollut jo pidemmän aikaa sellainen kynnyskysymys kokeilla. Ihana perhostrikoo on Royal-tuotteelta.                                             Pilvikangas paikallisesta kangaskaupasta....


Lammaskangas myös Royal-tuotteelta. Tästä tuli vähän lyhyempi, kun kangasta ei ollut enempää =( Niin ja tyttö äimisteli poikien kankaaksi, kun tuossa pyykkinarulla roikkuu poikien takki!! ;) Tein tähän kaveriksi mustat peruslegginsit.


5 kommenttia:

 1. Ihania! :) Mullon tuola odottamassa tuota perhoskangasta. Kiva nähdä valmis vaatekin ko. kankaasta!!

  VastaaPoista
 2. Hienoja! Mulla myös odottaa sama perhoskangas oikeaa kaavaa :) Tai no, tiedän tarkalleen millaisen siitä haluaisin tehdä mutta siihen ei ole kaavaa :/ Sulla on kyllä hengästyttävä tahti!

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoja taas! Perhostunika on erityisesti mun makuun! Samaa hämmästelen kuin Heluna... Miten ihmeessä sä ehdit tekemään nämä kaikki näin nopeasti! :)

  VastaaPoista
 4. Hyvännäköisiä paitoja! Ja nätti tyttö =)

  VastaaPoista

Kiitos! Lyhytkin kommentti ilahduttaa minua kovasti!