maanantai 26. kesäkuuta 2017

Kaalisalaatti "pizzerian salaatti"

Tämä kaalisalaatti tehdään lasipurkkeihin. Salaatti säilyy jääkaapissa purkeissa 2kk. Tämä salaatti on helppo napata vaikka mökille mukaan!

Ohje:

1kg varhaiskaalia
1 paprika
1 sipuli 
1-2 valkosipulia (itse en laittanut)
300g porkkanaa

Suikaloi kaali ja paprika, raasta porkkanat ja silppua sipulit. Lisää joukkoon 2dl öljyä.

 Keitä liemi: 1 litra vettä, 1rkl suolaa, 1dl etikkaa ja 1dl sokeria. Laita kaaliseos lasipurkkeihin ja kaada päälle kiehuva liemi. Sulje kannet ja laita purkit kylmään. Syötävää 4h kuluttua, mutta paranee "vanhetessaan"

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Lyhytkin kommentti ilahduttaa minua kovasti!